'Belgacom League' - nieuwe naam voor de 2de klasse van het voetbal - gratis en exclusief te bekijken op Belgacom 11

Nieuws & Media > Nieuws & Persberichten > 'Belgacom League' - nieuwe naam voor de 2de klasse van het voetbal - gratis en exclusief te bekijken op Belgacom 11
  

Filter resultaten

  
  
  

Contact

  
Gelieve onderstaand contactformulier slechts te gebruiken voor vragen die deze departementen aangaan.
  
  
Versturen
  
  
  
  
  

'Belgacom League' - nieuwe naam voor de 2de klasse van het voetbal - gratis en exclusief te bekijken op Belgacom 11

16-08-2012

  
bgc league
  
 

Het beste van de 'Belgacom League' exclusief en gratis op Belgacom 11

Belgacom heeft vorig seizoen de kwaliteit van het voetbalkampioenschap van de tweede klasse weten te waarderen, via de sponsoring en met de uitzending van de thuiswedstrijden van Royal Antwerp FC, Waasland-Beveren, Sporting Charleroi en AS Eupen, en van de realityreeks 'Op weg naar eerste'. Belgacom kon met succes haar nationale voetbalaanbod van BelgacomTV verrijken met wedstrijden uit de eigen streek in deze fel betwiste competitie. Op basis van deze ervaring besliste Belgacom haar partnerschap uit te breiden tot alle ploegen van de tweede klasse en er de 'titelsponsor’ van te worden. Dankzij deze samenwerking kunnen de Belgacom TV-klanten de beste wedstrijden van deze competitie exclusief en gratis bekijken op Belgacom 11.

Guido De Croock, voorzitter tweede klasse: “Onze liga prijst zich gelukkig dat we met Belgacom een enthousiaste commerciële partner gevonden hebben, die onze liga de nodige uitstraling zal geven en onze clubs meer in de kijker plaatst. De liga dankt Belgacom nu al voor dit project. Wij zijn ervan overtuigd dat onze ligaclubs hierdoor beter bekend zullen worden bij het grote publiek. De uitbouw van onze clubs en van het voetbal in het algemeen zullen er wel bij varen. Het Belgacom project geeft aan onze liga de wind in de zeilen.”

Bruno Chauvat, Executive Vice-President Strategy & Content bij Belgacom: “We zijn heel tevreden dat we nauwer kunnen samenwerken met de clubs van tweede klasse, nu omgedoopt tot de Belgacom League. Vorig seizoen hebben onze Belgacom TV-klanten deze spannende competitie met genoegen kunnen (her)ontdekken. Zij konden de verbeten strijd om op te klimmen naar eerste klasse ook achter de schermen volgen dankzij de realityreeks 'Op weg naar eerste'. Gezien het enthousiasme van onze klanten voor deze competitie en omdat we de clubs van tweede klasse meer visibiliteit willen geven bij het grote publiek, was het logisch dat Belgacom het avontuur zou voortzetten door nog een stap verder te gaan: officiële partner worden en, tot grote vreugde van de supporters, gratis matchen uitzenden van alle clubs.”

Van lokaal tot internationaal voetbal: het voetbal dat u graag ziet, ziet u op Belgacom TV

Belgacom TV wil zijn abonnees-voetballiefhebbers de sterkste emoties laten beleven, via wedstrijden van clubs uit hun streek of van de grootste Europese clubs. Naast het internationale voetbalaanbod (UEFA Champions League, de eerste klasse in Spanje en Portugal en de Spaanse beker), breidt Belgacom haar nationale voetbalaanbod (vijf wedstrijden van de Jupiler Pro League) vandaag verder uit met het beste van de lokale competitities (tweede klasse, die voortaan als 'Belgacom League' door het leven gaat).

Meer info in het volledige persbericht

Lees meer overfootball - belgacom 11 - 
  •  
  •  
 
  
  
  
  

Vind ons op ...

  
  

Alle rechten voorbehouden, Belgacom 2014. Legal warnings | Privacy Policy | Cookiebeleid | Company data Deze website is gecreëerd en wordt beheerd conform het Belgisch recht.