Contact

  
bgc league

'Belgacom League' - nieuwe naam voor de 2de klasse van het voetbal - gratis en exclusief te bekijken op Belgacom 11

16-08-2012

Het beste van de 'Belgacom League' exclusief en gratis op Belgacom 11

Belgacom heeft vorig seizoen de kwaliteit van het voetbalkampioenschap van de tweede klasse weten te waarderen, via de sponsoring en met de uitzending van de thuiswedstrijden van Royal Antwerp FC, Waasland-Beveren, Sporting Charleroi en AS Eupen, en van de realityreeks 'Op weg naar eerste'. Belgacom kon met succes haar nationale voetbalaanbod van BelgacomTV verrijken met wedstrijden uit de eigen streek in deze fel betwiste competitie. Op basis van deze ervaring besliste Belgacom haar partnerschap uit te breiden tot alle ploegen van de tweede klasse en er de 'titelsponsor’ van te worden. Dankzij deze samenwerking kunnen de Belgacom TV-klanten de beste wedstrijden van deze competitie exclusief en gratis bekijken op Belgacom 11.

Guido De Croock, voorzitter tweede klasse: “Onze liga prijst zich gelukkig dat we met Belgacom een enthousiaste commerciële partner gevonden hebben, die onze liga de nodige uitstraling zal geven en onze clubs meer in de kijker plaatst. De liga dankt Belgacom nu al voor dit project. Wij zijn ervan overtuigd dat onze ligaclubs hierdoor beter bekend zullen worden bij het grote publiek. De uitbouw van onze clubs en van het voetbal in het algemeen zullen er wel bij varen. Het Belgacom project geeft aan onze liga de wind in de zeilen.”

Bruno Chauvat, Executive Vice-President Strategy & Content bij Belgacom: “We zijn heel tevreden dat we nauwer kunnen samenwerken met de clubs van tweede klasse, nu omgedoopt tot de Belgacom League. Vorig seizoen hebben onze Belgacom TV-klanten deze spannende competitie met genoegen kunnen (her)ontdekken. Zij konden de verbeten strijd om op te klimmen naar eerste klasse ook achter de schermen volgen dankzij de realityreeks 'Op weg naar eerste'. Gezien het enthousiasme van onze klanten voor deze competitie en omdat we de clubs van tweede klasse meer visibiliteit willen geven bij het grote publiek, was het logisch dat Belgacom het avontuur zou voortzetten door nog een stap verder te gaan: officiële partner worden en, tot grote vreugde van de supporters, gratis matchen uitzenden van alle clubs.”

Van lokaal tot internationaal voetbal: het voetbal dat u graag ziet, ziet u op Belgacom TV

Belgacom TV wil zijn abonnees-voetballiefhebbers de sterkste emoties laten beleven, via wedstrijden van clubs uit hun streek of van de grootste Europese clubs. Naast het internationale voetbalaanbod (UEFA Champions League, de eerste klasse in Spanje en Portugal en de Spaanse beker), breidt Belgacom haar nationale voetbalaanbod (vijf wedstrijden van de Jupiler Pro League) vandaag verder uit met het beste van de lokale competitities (tweede klasse, die voortaan als 'Belgacom League' door het leven gaat).

Meer info in het volledige persbericht

  •  
  •  

Meer recent nieuws ...

Belgacom at the festivals

10/08 Belgacom en Proximus: connectiviteit op festivals en andere grote evenementen

De wonderen der techniek… Men staat er niet meer bij stil, maar mensen willen altijd en overal bereikbaar zijn en hun ervaringen kunnen delen. Ze beseffen vaak niet wat daar altijd komt bij kijken. Belgacom investeert volop om maximale connectiviteit te waarborgen op massa-evenementen en lanceert vandaag ook een nieuwe app: “I am OK”.

Belgacom & OnLive

30/07 Belgacom en OnLive lanceren cloudgaming in België

Belgacom en OnLive lanceren vandaag in België de cloudgamingdienst van OnLive. België is het tweede land in Europa waar de OnLive® Game Service beschikbaar wordt. Belgacom is de eerste telecomoperator in België die haar klanten via de cloud games aanbiedt. Het heeft daarvoor een exclusief partnerschap met de videogamedienst OnLive.

live_my_life

24/07 Met Live my life & de reportages van Justine Henin beleef je alle sportemoties van onze Belgische atleten op de Olympische spelen

Met 'Live my Life' beleef je alle sportemoties van onze Belgische atleten tijdens de Olympische spelen in Londen. Zes Belgische atleten zullen het relaas doen van hun verblijf, prestaties en emoties tijdens de Olympische Spelen.

ffa

16/07 Belgacom Field Force Automation biedt mobiele medewerkers nieuwe mogelijkheden

Belgacom lanceert Belgacom Field Force Automation (FFA). Snel, betaalbaar, makkelijk en op maat: de oplossing biedt een unieke waaier van voordelen voor bedrijven met mobiele medewerkers op het terrein.
blog comments powered by Disqus
  

Vind ons op ...

  • Twitter
  • Issuu
  • Flickr
  • Youtube
  • Facebook
  • LinkedIn
  • RSS
  • Storify

Belgacom on Flickr