Internet Overal

Nieuws & Media > Nieuws & Persberichten > Internet Overal
  

Filter resultaten

  
  
  

Contact

  
Gelieve onderstaand contactformulier slechts te gebruiken voor vragen die deze departementen aangaan.
  
  
Versturen
  
  
  
  
  

Belgacom vindt internet opnieuw uit

28-03-2012

  
everywhere
  
 

Belgacom vernieuwt radicaal haar aanbod: niets dan voordelen voor de klant, zonder meerkost één enkel abonnement om thuis, op kantoor of waar dan ook te surfen via laptop, tablet en smartphone.

Het internetgebruik wijzigt enorm snel. Facebook, nieuwsapps, foto’s en mails ontvangen en verzenden, ... het maakt vandaag deel uit van ons dagelijkse leven. Wat vandaag echt aan de orde is, is de wens van de klant om op elk moment en waar dan ook online te kunnen gaan: thuis, op het werk, onderweg, kortom overal. Dat blijkt ook uit het enorme succes van smartphones en tablets.

Om in te spelen op deze nieuwe behoeften en om de mensen het leven te vergemakkelijken, lanceert Belgacom op 16 april (2 mei voor kmo’s en zelfstandigen) voor haar bestaande én nieuwe klanten het internet van de toekomst: Belgacom Internet Overal, een volledig vernieuwd aanbod, als concrete toepassing van convergentie, met alleen maar voordelen voor zowel residentiële als zakelijke klanten. Dit is een breuk met het verleden.

Belgacom Internet Overal, een geïntegreerde oplossing voor thuis en onderweg

De klanten willen toegang tot het internet, niet alleen thuis of op het werk, maar wel overal en op elk moment. Belgacom is de eerste operator die deze wens in vervulling kan laten gaan, dankzij de unieke combinatie van haar 3 nationale netwerken:

 • het vaste netwerk met snel internet thuis (Wi-Fi Home) (of op kantoor Wi-Fi Office),
 • het netwerk van Wifi Fon Spots met meer dan 500.000 hotspots in België, en meer dan 5 miljoen wereldwijd
 • het beste 3G netwerk van Proximus in België.

Belgacom biedt het eerste nationale convergente netwerk in België, met “totale nationale bereik”.

Belgacom Internet Overal – wat is nieuw, concreet?

 • één abonnement om overal te surfen, ongeacht het toestel (pc, laptop, tablet en smartphone), met 3G-volume inbegrepen
 • de tarieven blijven ongewijzigd
 • maximumsnelheid van 30 Mbps voor alle internetformules
 • voor Comfortklanten wordt het vaste volume opgetrokken naar 150 Gb.

De klant krijgt dus meer waar voor hetzelfde geld. Huidige klanten hoeven niets te doen, de aanpassingen gebeuren automatisch op 16 april. Voor het activeren van het mobiel internetvoordeel kan de klant een gratis simkaart aanvragen via www.belgacom.be , 0800/22800 of in de andere verkooppunten van Belgacom.

Nieuwe packs

De “oude” packs worden na 16 april niet langer gecommercialiseerd; ze worden vervangen door nieuwe, die in vergelijking met de afzonderlijke internetoplossing zelfs nog meer volume bieden,  meer gratis gesprekken, meer content en opties qua toestellen, kortom:  meer mogelijkheden. De huidige klanten kunnen ervoor kiezen om hun huidige pack te behouden: zij genieten dan (zonder tariefaanpassing) van Belgacom Internet Overal. Voor de andere onderdelen van hun pack verandert er niets. Zij kunnen ook overstappen naar één van de nieuwe Packs, zonder migratiekosten.

Ook voor zakelijke klanten heeft Belgacom het internet heruitgevonden: Office&Go

Ook kmo’s en zelfstandigen genieten van het nieuwe internet, en vanaf 2 mei komt er voor hen een volledig nieuw internetaanbod: ‘Office&Go’, met 3 belangrijke voordelen die beantwoorden aan hun behoeften:

 1. Mobility: internetverbinding op kantoor of erbuiten (via internet overal)
 2. Business Continuity: verbinding met internet, wat er ook gebeurt (online support 24/7 + onsite herstelling tot de dag zelf)
 3. Cloud-readiness: slimme cloud-toegang tot applicaties en data met beveiligde backup in de cloud

Ook de internet Pro-producten voor middelgrote klanten worden verrijkt met mobile internet en data backup, zodat ze passen in het Office&Go-gamma. Zowel bestaande als nieuwe klanten krijgen dus meer waar voor hetzelfde geld. Ook de Bizz Packs zullen op basis van Office&Go worden vernieuwd.

Met Belgacom Internet Overal opent Belgacom de deuren naar het internet van de toekomst. Zowel digital home, als digital office.

 

> Download het volledige persbericht (pdf) met het overzicht van alle commerciële details van Belgacom Internet Overal en de nieuwe Packs.

> Hieronder de presentatie van de persconferentie:

 

 

Gepost inProducten & Diensten - 
Lees meer overinternet - overal - 3G - 4G - wi-fi - factuur - 
 •  
 •  
 
  
  
  
  

Vind ons op ...

  
  

Alle rechten voorbehouden, Belgacom 2014. Legal warnings | Privacy Policy | Cookiebeleid | Company data Deze website is gecreëerd en wordt beheerd conform het Belgisch recht.