Happy Time XL

Nieuws & Media > 2011 > Happy Time XL
  

Filter resultaten

  
  
  

Contact

  
Gelieve onderstaand contactformulier slechts te gebruiken voor vragen die deze departementen aangaan.
  
  
Versturen
  
  
  
  
  

Happy Time XL: gratis bellen van vaste nummers naar alle vaste en mobiele nummers in België

30-09-2011

  
happy time xl
  
 

Vanaf 3 oktober lanceert Belgacom het nieuwe tariefplan Happy Time XL, waarmee klanten in de daluren met hun vaste lijn gratis kunnen bellen naar alle nummers in België, zowel vaste als mobiele. Met ingang van 1 januari 2012 vereenvoudigt Belgacom ook grondig het nationale Classic tarief. Dit tarief is interessant voor mensen die vooral in de piekuren bellen.

 

  
happy time xl
  

Happy Time XL: gratis bellen van vaste lijn naar vaste EN mobiele nummers

Klanten die kiezen voor dit tariefplan, bellen vanaf hun vaste lijn:

 • gratis tijdens die daluren naar alle vaste EN mobiele Belgische nummers (behalve speciale nummers (07x, 09xx, 1xxx, behalve oproepen van en naar de dienst PhoneMail)
 • tegen een vast bedrag (ongeacht de duur van de oproep) tijdens de piekuren (tussen 8 en 17 u op werkdagen):
  • 35 eurocent per oproep naar een vast nummer
  • 50 eurocent per oproep naar een mobiel nummer
  
Belgacom biedt als enige operator in België de klanten de mogelijkheid gratis te bellen van vaste naar mobiele nummers. Er is geen activeringskost, er is geen bijkomend abonnementsgeld.

De klant kan dit unieke aanbod vanaf 3 oktober activeren via www.belgacom.be of in een Belgacom Center of via het gratis nummer 0800 22 999.

  

De tariefplannen Happy Time, Happy Time + en Together worden niet meer gecommercialiseerd. Elke klant kan kiezen: zijn huidige plan behouden of overstappen naar de nieuwe Happy Time XL. Elke klant kan max. één Happy time XL nemen op zijn Classic-lijn, gebruik enkel voor privédoeleinden (+algemene voorwaarden) en niet cumuleerbaar met andere opties die korting geven op nationale oproepen.

 

  
classic line
  

Grondige vereenvoudiging van het nationale Classic tarief

Mensen die vooral tijdens de piekuren bellen kunnen het beter houden op het nationale Classic tarief. Belgacom vereenvoudigt dat tarief drastisch: vanaf 1 januari 2012 blijven er maar 2 tarieven over ongeacht de operator waarnaar of het tijdstip waarop men belt (geen piek- of daluren meer). Van de 12 huidige tarieven blijven er maar 2 over:

 • 5,3 eurocent per minuut voor een oproep naar een vast nummer (+ connectiekost van 7 eurocent per oproep)
 • 7,8 eurocent per minuut voor een oproep naar een mobiel nummer (+ connectiekost van 10 eurocent per oproep)

Klanten die vooral tijdens de (huidige) piekuren bellen zullen hier besparen, oproepen tijdens de (huidige) daluren kunnen duurder worden.

 

Eenvoudig en klantvriendelijk

Met deze 2 vernieuwingen biedt Belgacom haar klanten een goedkopere en vereenvoudigde oplossing:

 • Happy Time XL is de ideale oplossing voor wie vooral tijdens de daluren belt: gratis naar alle nummers in België
 • wie vooral tijdens de piekuren belt kan genieten van de vereenvoudigde Classic tarieven.

Een paar weken geleden pas verwende Belgacom haar internetklanten: meer volume, meer snelheid zonder verhoging van de tarieven. Samen met de nieuwe tariefplannen voor de vaste lijn worden de Belgacom packs met digitale TV nu nog interessanter voor iedereen.

 

> Meer info over Happy Time XL op www.belgacom.be

> Meer info over de vereenvoudiging van de tarieven op www.belgacom.be/tarieven

 

Download het persbericht in PDF

 

  
In 2005 lanceerde Belgacom  Happy Time, een tariefplan interessant voor mensen die vooral tijdens de daluren naar vaste nummers bellen. Het werd een groot succes: vandaag bellen 65% van de klanten met een vaste lijn met Happy Time. Klanten die kozen voor dit tariefplan bellen tijdens de daluren (tussen 17 en 8 uur en tijdens het weekend en op feestdagen) gratis naar alle vaste nummers in België. Voor oproepen naar mobiele nummers betalen zij een vast bedrag: 0,35 euro per gesprek, in de plaats van het klassieke tarief per minuut.

Vandaag zet Belgacom nog een stap verder met de lancering van Happy Time XL. Dit plan speelt in op de trend dat steeds meer mensen met hun vaste lijn ook naar mobiele nummers bellen: de meeste van die oproepen vinden plaats tussen 17u en 8u en in het weekend. Met Happy Time XL zal dat nog toenemen.
  
Gepost inProducten & Diensten - 
Lees meer overhappy time xl - classic - tarief - tarieven - daluren - piekuren - 
 •  
 •  
 
  
  
  
  

Vind ons op ...

  
  

Alle rechten voorbehouden, Belgacom 2014. Legal warnings | Privacy Policy | Cookiebeleid | Company data Deze website is gecreëerd en wordt beheerd conform het Belgisch recht.