Belgacom lanceert TV Overal !

Nieuws & Media > 2011 > Belgacom lanceert TV Overal !
  

Filter resultaten

  
  
  

Contact

  
Gelieve onderstaand contactformulier slechts te gebruiken voor vragen die deze departementen aangaan.
  
  
Versturen
  
  
  
  
  

Belgacom lanceert TV Overal !

01-07-2011

  
everywhere
  
 

Als voortrekker op het vlak van innovatie lanceert Belgacom vandaag opnieuw een toepassing die vaste en mobiele oplossingen nog beter op elkaar laat aansluiten: tv kijken op verschillende toestellen, zonder zich te hoeven bekommeren over de gebruikte technologie.

 

Lancering van een nieuw convergent tv-aanbod: 'TV Overal'

Het Belgacom TV-aanbod voor thuis is gekend: tot 180 zenders, gratis Belgisch voetbal, tv-gids, opnamefunctie (PVR), een catalogus op aanvraag (1300 films). Daar komt nu een nieuwe dimensie bij met het aanbod “TV Overal”: waar ook een Belgacom TV-klant zich bevindt, tv kijken kan voortaan op een tv, een tablet of een smartphone (via Wifi thuis of onderweg via Wifi en bovendien ook via 3G op het Belgisch grondgebied). Over enkele weken kan men ook tv kijken op een vaste of draagbare pc. Voortaan kan men dus overal tv kijken: in de tram, in het park, op café, …

 

TV Overal omvat de volgende diensten;

  • tot 14 tv-zenders in een eerste fase, het aanbod zal groeien. (één, Canvas/Ketnet, Acht, Nick Jr, Belgacom Zoom, RTL TVI, Club RTL, Plug, Trace, Canal J, MCM, Tiji, AB3, AB4)
  • voor het seizoen 2011-2012 de Multilive uit de Jupiler League, elke week twee wedstrijden uit de Portugese Liga en andere Europese topwedstrijden (Valencia- AS Roma op 12 augustus, Real Madrid - Galatasaray op 24 augustus)
  • Exclusieve content zoals nu zaterdag de uitzending op Belgacom TV (kanaal 11 of 78) van de concerten van Orzak Henry (19.45u), Arsenal (20.45 u) en Selah Sue (22.15 u) en de rechtstreekse uitzending van het concert van Coldplay (23.15 u) in Werchter.
  • Op aanvraag: 34 films (13 NL en 21 FR) om te beginnen, de catalogus zal groeien
  • Toegang tot de Belgacom TV-gids (+ mogelijkheid om de tv-gids te personaliseren)
  • Exclusief voor Belgacom TV-klanten: opnames op Belgacom TV programmeren van op afstand

De hele zomer lang kunnen alle Belgacom TV-klanten TV Overal gratis testen, in afwachting van de commerciële start in oktober. Zelfs de films op aanvraag die in het aanbod zijn begrepen, zijn tijdens de testfase gratis te bekijken. Proximusklanten met een Internet On GSM of Mobile Internetoptie kunnen ook één uur per maand gratis tv kijken op het 3 G-netwerk. Voor de andere klanten hangt dit af van het bij hun abonnement inbegrepen volume.

Tijdens de testperiode kunnen de klanten hun opmerkingen en voorstellen achterlaten op een speciaal forum van de Belgacom Community. Rekening houdend met hun reacties kan Belgacom haar TV Overal –aanbod nog verder verbeteren.

 

> Download de app op de Android Market

> download de app op iTunes voor iOS


Find us on Flickr Find us on Flickr Find us on Flickr Find us on Flickr Find us on Flickr Find us on Flickr
Find us on Flickr Find us on Flickr Find us on Flickr Find us on Flickr Find us on Flickr Find us on Flickr
Find us on Flickr Find us on Flickr

Lees meer overtv - overal - belgacom - ipad - iphone - tab - samsung - galaxy - smartphone - app - android - ios - apple - store - market - partout - 
  •  
  •  
 
  
  
  
  

Vind ons op ...

  
  

Alle rechten voorbehouden, Belgacom 2014. Legal warnings | Privacy Policy | Cookiebeleid | Company data Deze website is gecreëerd en wordt beheerd conform het Belgisch recht.