Contact

  
everywhere

Belgacom lanceert TV Overal !

01-07-2011

Als voortrekker op het vlak van innovatie lanceert Belgacom vandaag opnieuw een toepassing die vaste en mobiele oplossingen nog beter op elkaar laat aansluiten: tv kijken op verschillende toestellen, zonder zich te hoeven bekommeren over de gebruikte technologie.

 

Lancering van een nieuw convergent tv-aanbod: 'TV Overal'

Het Belgacom TV-aanbod voor thuis is gekend: tot 180 zenders, gratis Belgisch voetbal, tv-gids, opnamefunctie (PVR), een catalogus op aanvraag (1300 films). Daar komt nu een nieuwe dimensie bij met het aanbod “TV Overal”: waar ook een Belgacom TV-klant zich bevindt, tv kijken kan voortaan op een tv, een tablet of een smartphone (via Wifi thuis of onderweg via Wifi en bovendien ook via 3G op het Belgisch grondgebied). Over enkele weken kan men ook tv kijken op een vaste of draagbare pc. Voortaan kan men dus overal tv kijken: in de tram, in het park, op café, …

 

TV Overal omvat de volgende diensten;

 • tot 14 tv-zenders in een eerste fase, het aanbod zal groeien. (één, Canvas/Ketnet, Acht, Nick Jr, Belgacom Zoom, RTL TVI, Club RTL, Plug, Trace, Canal J, MCM, Tiji, AB3, AB4)
 • voor het seizoen 2011-2012 de Multilive uit de Jupiler League, elke week twee wedstrijden uit de Portugese Liga en andere Europese topwedstrijden (Valencia- AS Roma op 12 augustus, Real Madrid - Galatasaray op 24 augustus)
 • Exclusieve content zoals nu zaterdag de uitzending op Belgacom TV (kanaal 11 of 78) van de concerten van Orzak Henry (19.45u), Arsenal (20.45 u) en Selah Sue (22.15 u) en de rechtstreekse uitzending van het concert van Coldplay (23.15 u) in Werchter.
 • Op aanvraag: 34 films (13 NL en 21 FR) om te beginnen, de catalogus zal groeien
 • Toegang tot de Belgacom TV-gids (+ mogelijkheid om de tv-gids te personaliseren)
 • Exclusief voor Belgacom TV-klanten: opnames op Belgacom TV programmeren van op afstand

De hele zomer lang kunnen alle Belgacom TV-klanten TV Overal gratis testen, in afwachting van de commerciële start in oktober. Zelfs de films op aanvraag die in het aanbod zijn begrepen, zijn tijdens de testfase gratis te bekijken. Proximusklanten met een Internet On GSM of Mobile Internetoptie kunnen ook één uur per maand gratis tv kijken op het 3 G-netwerk. Voor de andere klanten hangt dit af van het bij hun abonnement inbegrepen volume.

Tijdens de testperiode kunnen de klanten hun opmerkingen en voorstellen achterlaten op een speciaal forum van de Belgacom Community. Rekening houdend met hun reacties kan Belgacom haar TV Overal –aanbod nog verder verbeteren.

 

> Download de app op de Android Market

> download de app op iTunes voor iOS


Find us on Flickr Find us on Flickr Find us on Flickr Find us on Flickr Find us on Flickr Find us on Flickr
Find us on Flickr Find us on Flickr Find us on Flickr Find us on Flickr Find us on Flickr Find us on Flickr
Find us on Flickr Find us on Flickr

 •  
 •  

Meer recent nieuws ...

30/06 Corpfin Capital neemt Telindus Spain over

Vandaag hebben fondsen die door Corpfin Capital worden geadviseerd en beheerd 100% van de aandelen van Telindus S.A.U. (Spanje) overgenomen van Telindus Group nv.

arsenal

30/06 Arsenal en Selah Sue vervoegen Coldplay op Belgacom TV !

We kondigden al aan dat Coldplay live wordt uitgezonden op Belgacom TV deze zaterdag. Ondertussen kunnen we melden dat ook de Rock Werchter optredens van Arsenal en Selah Sue op zaterdag te zien zullen zijn.

foot

29/06 Spaans en Portugees voetbal exclusief op Belgacom TV

Goed nieuws voor de voetballiefhebbers: de competities die de winnaars leverden van de voorbije Champions League (FC Barcelona) en Europa League (FC Porto), alsook zes van de acht halve finalisten van diezelfde competities in 2011 (Real Madrid, Villareal, Benfica, Braga), zullen exclusief te bekijken zijn voor alle Belgacom TV-klanten!

fon

28/06 Uitrol eerste 4G netwerk in België en strategisch partnerschap met Fon

Vandaag zetten we een volgende stap om onze convergentiestrategie te realiseren. We rollen het eerste 4G-netwerk in België uit en sluiten een belangrijk partnerschap met Fon, de grootste WiFi gemeenschap ter wereld.
blog comments powered by Disqus
  

Belgacom on Flickr

Vind ons op ...

 • Twitter
 • Issuu
 • Flickr
 • Youtube
 • Facebook
 • LinkedIn
 • RSS
 • Storify